img not found!
img not found!
img not found!

Σχετικά με εμάς

img not found!

Διάλλα Π. Βασιλική

Κοινωνιολόγος-Ειδική Παιδαγωγός

Η Διάλλα Βασιλική έχει ιδρύσει και διατηρεί στη Βέροια ιδιωτικό γραφείο ειδικής διαπαιδαγώγησης, με την επωνυμία Δεσμός.

Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Κοινωνιολογίας της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στην Ειδική Εκπαίδευση της σχολής Επιστημών της Αγωγής και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Frederick. Με βάση το Καταστατικό της Πανελλήνιας Ένωσης Ειδικών Παιδαγωγών είναι τακτικό μέλος αυτής και φέρει την επιστημονική και επαγγελματική ιδιότητα του Ειδικού Παιδαγωγού. Επίσης, είναι τακτικό μέλος της Ελληνικής Κοινωνιολογικής Εταιρείας.

Μέσα κοινωνικής δικτύωσης:
img not found!
 • Μεταπτυχιακό

  Ειδική Εκπαίδευση της Σχολής Επιστημών της Αγωγής και Κοινωνικών Επιστημών του Frederick University

 • Μετεκπαιδεύσεις

  Παιδοψυχολογία, Σχολική Ψυχολογία και Ψυχολογικές Προσεγγίσεις του Παιδικού Σχεδίου

 • Πιστοποιημένη

  Χορηγήτρια του Αθηνά Τεστ διάγνωσης δυσκολιών μάθησης και συνεργάτης του ΕΔΑΛΦΑ

 • Εξειδίκευση

  Στη Δομημένη Διδασκαλία (TEACCH) και την Εφαρμοσμένη Ανάλυση Συμπεριφοράς (ABA)

Έχει μετεκπαιδευτεί στην Παιδοψυχολογία μέσω του ετήσιου προγράμματος επιμόρφωσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου, στη Σχολική Ψυχολογία του Πανεπιστημίου Πατρών και στις Ψυχολογικές Προσεγγίσεις του Παιδικού σχεδίου του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.

Είναι πιστοποιημένη χορηγήτρια του Αθηνά Τεστ διάγνωσης δυσκολιών μάθησης και συνεργάτης του «εργαλείου διεπιστημονικής ομάδας για την αξιολόγηση του επιπέδου λειτουργικότητας παιδιού στο φάσμα του αυτισμού», ΕΔΑΛΦΑ. Επίσης, είναι κάτοχος του οπτικό-κινητικού τεστ Bender-Gestalt. Κατέχει πιστοποιημένη επάρκεια επαγγελματικών γνώσεων και δεξιοτήτων σε πρόγραμμα υποστήριξης και παρέμβασης στις ειδικές μαθησιακές δυσκολίες και πιστοποιημένη επάρκεια στην αξιολόγηση και σε τεχνικές παρέμβασης στη δυσλεξία. Έχει παρακολουθήσει επιτυχώς το ψηφιακό σεμινάριο με θέμα « Χρήση Καινοτόμων Διδακτικών Στρατηγικών, Μεθόδων και Τεχνολογιών για Μαθητές με Μαθησιακές Δυσκολίες», του έργου «Γνωστικοί πόροι για Νήπια, Εφήβους και Ειδικούς».

Άλλες Εκπαιδεύσεις

Η Διάλλα Βασιλική έχει εκπαιδευτεί στη Δομημένη Διδασκαλία (TEACCH) για παιδιά με αυτισμό του Πανεπιστημίου της Βόρειας Καρολίνας (UNC) και στην Εφαρμοσμένη Ανάλυση Συμπεριφοράς (ABA) για άτομα στο φάσμα του αυτισμού ή με άλλες αναπτυξιακές διαταραχές και συμπεριφοριστικά προβλήματα.

Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων και συνεδρίων που αφορούν την Ειδική Αγωγή, όπως ΔΕΠ-Υ, νοητική ανεπάρκεια, παιδικό ιχνογράφημα, σεξουαλική εκπαίδευση και αγωγή. Εξακολουθεί να επιμορφώνεται στον τομέα της Ειδικής Αγωγής παρακολουθώντας εκπαιδευτικά προγράμματα και συνέδρια.

Διάλλα Βασιλική

Κοινωνιολόγος-Ειδική παιδαγωγός

Ο Δεσμός αποτελεί ένα σύγχρονο Κέντρο Πρόληψης, Διάγνωσης, Θεραπείας και Αποκατάστασης στην πόλη της Βέροιας.